avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care sunt formalitatile pentru a construi un balcon la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care sunt formalitatile pentru a construi un balcon la apartament?

Locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc si doresc sa construiesc un balcon.
Constructia este astfel realizata incat balcoanele vecinilor sunt in interior adica pe o suprafata deasupra dormitorului de la prter, la parter neexistand balcon, ci o suprafata mai mare a dormitorului.
Pot obtine aprobarea constructiei unui balcon? Care este procedura? Ce aprobari imi trebuie? Cati vecini trebuie sa fie de acord? Mentionez ca apartamentul nu este situat stradal, astfel incat nu as strica estetica cladirii intrucat cu mai mult timp in urma s-au mai construit balcoane asemanatoare. Constructia poate sa fie pe toate suprafata apartamentului?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:55, 19 Ianuarie 2007
trebuie sa obtii concesiunea de la primarie/consiliul local si autorizatia de constructie.
Atat timp cat nu vrei sa deschizispatiu comercial, nu ai nevoie de acordul vecinilor;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)
Ajutor balcon construit pe teren in devalmasie Stelianii18 Stelianii18 Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema . Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al ... (vezi toată discuția)