avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa firma

buna ziua,
am o firma pe care am contractat un credit la care nu am mai platit ratele.
am suspendat firma ,iar banca mi-a intentat proces pentru insolventa.
firma nu are datorii la stat doar la aceasta banca.
astazi am primit citatie la tribunal si nu stiu ce trebuie facut in aceasta privinta.trebuie sa ma apar in vreun fel?e necesara prezenta administratorului la proces?cum decurg lucrurile de acest gen?
Cel mai recent răspuns: oliviu 35 , utilizator 21:02, 26 Martie 2010
trebuie sa cititi cu atentie citatia si actiunea, vedeti ca ati fost citata cu mentiunea sa contestati starea de insolventa in termen de 10 zile de la primirea ei.
Angajati un avocat specializat pe legea 85/2006.

Cu stima
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor- transfer de pe o firma in insolventa Crisacluj Crisacluj Tatal meu are o firma, pe care s-a tot chinuit sa o faca sa mearga. A incercat si a platit din datorii,dar mai mult catre pers fizice de la care imprumutase ... (vezi toată discuția)
Insolventa soc. srl cu datorii oliviu 35 oliviu 35 srl are datorii la banca cu garantii si banca a solicitat insolventa. de ce este nevoie sa ceara insolventa banca atata timp cind are garantii de executat ?Eu ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un administrator de catre banca? beatrice3108 beatrice3108 spuneti-mi ,va rog,cat de legala este actiunea unei banci de a executa administratorul unei firme in vederea recuperarii unui credit contractat de societatea ... (vezi toată discuția)