avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sendre, fă-mi şi mie ziua buna şi trimite-ma la roşiori sau la videle.am spus,dau doua cafele
alicom14ro a scris:

sandu de la voi de la judecatori (pe undeva pe la pozitia 50) e casatorita in brasov, iar sotul lucreaza la Parchet in brasov, asa ca s-ar putea ca optiunea din zona moldovei sa nu bata ceea ce va vrea ea.

stai linistit nu o sa bata multe... dar ne umplem si noi timpul...
flavius1643 a scris:

colegul de pe locul 12 este indecis, totusi a spus ca nu este interesat de ploiesti.
personal, consider ca acest clasament este strict orientativ, asa ca nu ar trebui sa fiti luati prin surprindere de anumite optiuni care vor schimba configuratia de aici.
week end placut

Te referi la colegul de la judecatori?
mrblaw a scris:

flavius1643 a scris:

colegul de pe locul 12 este indecis, totusi a spus ca nu este interesat de ploiesti.
personal, consider ca acest clasament este strict orientativ, asa ca nu ar trebui sa fiti luati prin surprindere de anumite optiuni care vor schimba configuratia de aici.
week end placut

Te referi la colegul de la judecatori?

da, de la judecatori
Hai ca v-am urmarit de ceva vreme.
1. Sendre, trebuie sa primesti cafeaua, luni, dupa repartitii .Si datorita tie toti colegii de la judecatori
2.E foarte bine daca treceti si optiunea a 2-a astfel incat fiecare sa fie pregatit si pentru alta varianta.Dati startul asadar pentru optiunea 2.Mai e timp.In ultima vreme a-ti fost mai vorbareti pe forum.Cine stie,poate chiar asa o sa fie si repartitiile
3.E foarte buna ideea intalnirii tuturor inainte de repartitii,cel putin cu 1 ora ,pt.discutii. Este o alegere care poate schimba multe vieti. Si poate ca o discutie inainte , de la om la om, poate schimba o optiune care pt.unul este radicala, dar pt.altul nu conteaza asa mult. Vorbesc aici de cei care trebuie sa ia i calcul si catel si purcel fata de cei care sunt mai ...,,lejeri" , dar si de cei care acum aleg stiind din start ca vor cere transferul peste ceva timp dar pot influenta un coleg care vrea sa se definitiveze int-un anume loc...Deci, mai e timp de diuscutii.Nu mult, dar,...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)