salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
multumesc inca o data isabellina. sper sa prinzi locul dorit. mai este o colega din bucuresti in fata ta care este posibil sa piarda și ploiesti și targoviste și buzau,bafta multa!
Va rog sa ma credeti ca nu glumesc cu rautate! In martie am picat cu 6,90...as fi preferat sa ma duc chiar si unde ma trimisese colega Elena.:D, numai sa fi avut 7.05!!! Faptul ca am fost mai inspirat sau m-am simtit mai confortabil in ziua examenului (cred si eu...era a treia oara...!), nu ma face sa "privesc de sus"... Admir f f f mult colegii cu familii, cu copii, cu obligatii care, si-au facut timp si pentru invatat. Eu nu am avut asemenea probleme... aceste aspecte ma fac sa fiu mandru si ma onoreaza ca sunt coleg cu voi! Toti am muncit enorm pentru examenul asta!!! Toti meritam ce e mai bun! Treaba cu repartitiile se va rezolva in scurt timp...se modifica legea...nu vor mai fi cei 3 ani!
da laremilia, ai dreptate, fiecare a avut ghinionul lui la un moment dat in viata si si daca nu se modifica legea, o sa fac trei copii unul dupa altul si tot acasa raman:D