avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ptr. laremilia Nu era cu rautate, sunt colega ta de la tg jiu, ne-am cunoscut la vizita medicala. Nu ma deranjeaza foarte tare ca plec din tg jiu, dar e ciudat ca nu prea mai am unde sa ma duc sa imi placa si colegii inaintea mea sunt nehotarati...
1 tg jiu
2 giurgiu
3 aiud
4 lehliu
5 slatina
6 caransebes
7 carbunesti
8 calafat
9 brasov
10 petrosani
11 buzau
12?
13 ploiesti
14 targoviste
15 alexandria
16 medias
17 turnu magurele
18 buzau
19 ploiesti
20 giurgiu/oltenita
21 tecuci
22 ?
23 timișoara
24 targoviste
25 medgigia
26 valeni/turda/reghin
27 zimnicea probabil
28 medgidia
29 reghin/targoviste
30 satu mare
31 turda/reghin/buzau
32oradea
33 resita/turda/reghin/targoviste
34 timisoara/ploiesti/targoviste/buzau/galati
35 zimnicea/videle/rosiori/calarasi
36 targoviste/ploiesti/buzau
37.........................
38 satu/mare
39 medgidia/babadag/tulcea/slobozia/fetesti
40?
41 oltenita/videle
42 rosiori/ videle/buzau/urziceni/focsani/fetesti
scuze colegilor de sub pozitia 42, nu este rautate, dar nu gasesc acum pagina pe care am postat și celelalte optiuni.
isabellina, ma refeream la pozitia 36
pentru laremilia si ceilalti colegi procurori, in martie am picat cu 6,95, puteti verifica, a fost a treia oara in noiembrie si am intrat , am prins primul 11 cum se spune =D> in fotbal, iar acum sunt la 200 metri de locul de munca, sper ca toti sa prindeti cat mai aproape de CASA=D>=D>=D>
pt silverbulet: sigur nu iei ploiesti, sa nu ma trezesc (pozitia 19) ca tre` sa ma decid in 30 de secunde in ce capat de tara ajung.. cat despre puscarii, poti sa mi le lasi ca m-am obisnuit cu detinutii de cand ii tot vad zilnic..:)
alicom14ro a scris:

pt silverbulet: sigur nu iei ploiesti, sa nu ma trezesc (pozitia 19) ca tre` sa ma decid in 30 de secunde in ce capat de tara ajung.. cat despre puscarii, poti sa mi le lasi ca m-am obisnuit cu detinutii de cand ii tot vad zilnic..:)

poti sa stai linistita, nu vreau ploiestiul. :)

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)