salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ptr. laremilia Nu era cu rautate, sunt colega ta de la tg jiu, ne-am cunoscut la vizita medicala. Nu ma deranjeaza foarte tare ca plec din tg jiu, dar e ciudat ca nu prea mai am unde sa ma duc sa imi placa si colegii inaintea mea sunt nehotarati...
pentru laremilia si ceilalti colegi procurori, in martie am picat cu 6,95, puteti verifica, a fost a treia oara in noiembrie si am intrat , am prins primul 11 cum se spune =D> in fotbal, iar acum sunt la 200 metri de locul de munca, sper ca toti sa prindeti cat mai aproape de CASA=D>=D>=D>
pt silverbulet: sigur nu iei ploiesti, sa nu ma trezesc (pozitia 19) ca tre` sa ma decid in 30 de secunde in ce capat de tara ajung.. cat despre puscarii, poti sa mi le lasi ca m-am obisnuit cu detinutii de cand ii tot vad zilnic..:)
pt silverbulet: sigur nu iei ploiesti, sa nu ma trezesc (pozitia 19) ca tre` sa ma decid in 30 de secunde in ce capat de tara ajung.. cat despre puscarii, poti sa mi le lasi ca m-am obisnuit cu detinutii de cand ii tot vad zilnic..:)