salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu au fost foarte mari modificarile. Mici surprize dar in anumite situatii au fost spre bine, cel putin pt unii. Mai mult de 85% din optiunile afisate pe forum au fost respectate.
La judecatori eu speram Constanta sau Medgidia si am ajuns la Tarnaveni,dar tot raul spre bine,din Pitesti pana acolo sunt 220 Km,instanta mica,volum mic de activitate, luni si vineri nu sunt sedinte,in rest maxim 30 pe zi,si ce m-a amuzat teribil,vom fi doar 2 judecatori,eu si presedintele instanteiB-).
Cu orasul in sine nu ma impac,prea mic,imi plac orasele mari si cred ca o sa caut ceva sa stau cu chirie in Medias,in Tarnaveni pe net nu am gasit de inchiriat.
La judecatori eu speram Constanta sau Medgidia si am ajuns la Tarnaveni,dar tot raul spre bine,din Pitesti pana acolo sunt 220 Km,instanta mica,volum mic de activitate, luni si vineri nu sunt sedinte,in rest maxim 30 pe zi,si ce m-a amuzat teribil,vom fi doar 2 judecatori,eu si presedintele instanteiB-).