avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act ne-atacabil prin proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act ne-atacabil prin proces

Buna ziua,

In ultima perioada bunica mea intampina cateva probleme cu unchiul meu, mai exact o agreseaza atat verbal cat si fizic, problema e ca bunica vrea sa ii lase mamei mele casa si terenul pe care este construita si anexele terenului, din cate stiu exista anumite acte ce se pot ataca, iar bunica vrea neaparat sa efectueze procedurile de trecere pe numele mamei mele a celor mentionate mai sus.
imi puteti spune, va rog, care sunt actele ce nu se pot ataca in urma decesului bunicii mele?
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 08:56, 31 Martie 2010
DanDaniel a scris:

Si cred ca in cazul vanzarii-cumpararii trebuie sa existe o dovada clara ca tranzactia financiara a avut loc si nu a fost doar o chestiune simulata, nu?

Ceea ce nu este greu de realizat, nu? Iar pentru o mai mare siguranta, contractul poate fi incheiat cu nepoata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamente jalique jalique buna ziua. as vrea un sfat, incerc sa fiu concisa. un unchi- var primar cu tatal meu-, sotia decedata, fara copii, vrea sa-mi lase mie apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract vanzare-cumparare BogdanH BogdanH Buna seara, Incerc sa va expun cat mai succint problema mea, desi e destul de stufoasa, dar as avea nevoie de ceva sfaturi Tatal meu a decis ca sa isi ... (vezi toată discuția)