Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie de pe contractul de munca in care aparea, chipurile, semnatura mea. Am semnalat acest lucru superiorilor mei, nu s-a rezolvat nimic. Am plecat de la firma si am dat-o in judecata pt fals. La negocieri au propus o suma infima ca despagubiri si reangajarea mea, insa eu am refuzat. La a 2-a intalnire au negat ca mi-ar fi propus asa ceva si au adus pe fostul sef direct care a sustinut ca eu am semnat contr. de munca, desi e destul de clar ca nu e semnatura mea. Ce sanse am sa castig procesul? Pot cere in instanta pe langa proba grafologica si prelevare de amprente? pt ca logic ar fi fost sa existe amprentele mele pe originalul lor daca as fi semnat!
Ce nu inteleg din mesajul dvs., este ce interes aveti sa demonstrati ca nu ati semnat dvs. acel contract?
Ati scris ca ati plecat din firma si ca nu vreti sa va intoarceti acolo. Contractul cuprinde alte clauze decat cele acceptate de dvs.? Ati fost efectiv prejudiciata cu ceva? A obtinut cineva un folos semnandu-va contractul? Nu a fost cumva ca un fel de gestiune de afaceri in sensul ca cineva ( probabil din serviciul personal sau chiar seful dvs. direct) v-a semnat contractul pentru ca era urgent de inregistrat la ITM, de ex., si dvs. nu puteati fi gasita la acel moment?
Inteleg ca va simtiti ciudat sa observati semnatura altcuiva in locul dvs. pe acel contract, dar va foloseste efectiv cu ceva acest demers? Nu cumva este doar o pierdere inutila de timp si bani ( cu avocat, expertiza...)?
Negati cumva existenta consimtamantului dvs. la incheierea acelui contract de munca? Aveti vreo banuiala sau chiar certitudine vis-a-vis de persoana care v-a falsificat semnatura? Chiar daca sa presupunem s-ar gasi acea persoana ( o sa-i puna pe toti angajatii SC respective sa dea probe de semnaturi pentru expertiza...), daca semnarea CIM nu v-a adus niciun prejudiciu, si a facut-o cu intentia de a va ajuta fara niciun interes, cel mult ia o amenda administrativa, va fi scos de sub urmarire in baza art 18 indice1 Cod Penal ( fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni). Merita agitatia?
Avand in vedere ca nu mi-am putut negocia salariul, ca au fost promisiuni verbale si neconsemnate in contract, asadar, consider ca am fost prejudiciata, mai mult, fostii mei colegi sunt in aceeasi situatie, care, evident, tine de domeniul penalului. Eu am inceput serviciul in luna iulie si contract de munca am avut abia din luna august, iar de gasit, credeti-ma, nu s-a pus problema niciodata. Am cerut de nenumarate ori CM si eram ironizata sau intrebata pt ce-mi trebuie. Legile trebuiesc respectate, indiferent ca-mi trebuie CM sau nu.