avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in perioada de proba

buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca sunt in perioada de proba si am inteles ca nu ar fi obligatoriu sa respect acest preaviz.exista vreaun articol care precizeaza acest lucru?cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 4 Octombrie 2023
Buna ziua am fost internat în spital și după medical am primit o notificare de la firma că trebuie s aplatesc 53000 de lei dau e deoarece au avut pierderi eu fiind în perioada de proba ce se poate întâmpla


Cornel Vasile a scris:

Art.31 este aplicabil pana la ultima zi de proba, dupa această dată încetarea c.i.m. se poate face la inițiativa salariatului prin demisie sau cu acordul părţilor.

Pierderi ca nu ati fost la munca ?
Pierderi ca nu ati fost la munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie edward71 edward71 Este adevarat ca se poate demisiona si fara sa semnezi demisia( am vorbit telefonic cu secretara si mi-a zis ca nu este obligatorie prezenta mea si ca se poate ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa perioada de proba Sheli Sheli In cazul unui contract de munca incheiat pe perioada determinta de 1 an, dar cu perioada de proba 3 luni, ce variante are la dispozitie angajatul pentru a ... (vezi toată discuția)