avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita debitor fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita debitor fara bunuri

Buna ziua, va rog sa-mi dati lamuriri in cazul urmator. Tatal copilului meu (cu care nu sunt casatorita in prezent) a primit somatie de executare silita pentru o suma pe care o datoreaza fostei sotii ca "despagubire morala" in urma divortului. Acesta are deja proprire pe 1/2 din venituri reprezentand pensii alimentare minori si nu are bunuri materiale mobile sau imobile personale si, in prezent locuieste cu mine si copilul nostru in apartamentul proprietate personala al parintilor mei. As dori sa stiu daca executorul are dreptul sa intre in apartament si/sau sa puna sechestru sau sa ridice bunuri chiar daca ele sunt ale mele sau ale parintilor mei si daca trebuie sa dovedesc ale cui sunt. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
ContSters361595, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters361595 , utilizator 18:38, 5 Iunie 2015
Executorul judecatoresc are competenta sa dispuna procedura de executare silita strict pe bunurile in evidenta debitorului
Daca aveti documente care sa ateste calitatea de proprietar asupra bunurilor din proprietatea unde domiciliati,executorul judecatoresc nu poate dispune executarea silita asupra acestora
Unele bunuri aflate in apartament sunt de cativa ani vechime si nu mai am facturile lor . Nu se presupune ca sunt ale proprietarului, daca acestea se afla in locuinta? Ma gandesc ca nu multa lume are acte la tot ce se afla in locuinta proprie. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2008 colibri123 colibri123 la un imprumut nevoi personale facut in 2008 ,la care nu am garantat cu nimic,ce consecinte pot fi ,in prezent nu lucrez nicaieri si execuorul este din alt ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Competenta executare silita zerognost zerognost Speta: executare silita in Craiova. Debitorul e gasit cu bunuri mobile(autoturisme) pe care le are la domiciliul sau din Pitesti. Poate executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)