avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua as vrea să știu ce acte îmi trebuie să ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua as vrea să știu ce acte îmi trebuie să îl scot ...

Buna ziua as vrea să știu ce acte îmi trebuie să îl scot pe soțul meu pe domiciliară în Italia.....
Cel mai recent răspuns: Giliasasaran , utilizator 16:08, 1 Decembrie 2022
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Sotul detine rezidenta in Italia?
Sotul detine consemnata in documentele de identitate domiciliul la adresa de unde intentionati sa il scoateti din evidenta?
Buna el sta în Romania .a fost la lucru în Italia când a mers nu a avut probleme dar la întoarcerea lui spre România l-au reținut în trieste .pentru o faptă de acum 12 ani .și vreau să îl scot pe domiciliară în Italia ce trebuie sa fac ..nu are domiciliu in Italia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de un cetatean italian... rose3003 rose3003 va rog mult sa ma ajutati :( sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dupa care a fost inscrisa si in romania. acum eu ... (vezi toată discuția)
Rezident in italia roxyand roxyand locuiesc initalia de ceva timp dar revin foarte des si in romania problema mea este ca mi se tot cere acest act de rezidenta in italia ni pot sa-miiau nici ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului stefana1 stefana1 lucrez in italia cu contract cu de munca de pe data de 17 ianuarie anul curent,sotul meu a lucrat in romania pana pe data de 14 decembrie 2011, la fel cu ... (vezi toată discuția)