avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma care sa opereze o platforma electronica de intermediere transport de persoane (rutier) intre persoane fizice/juridice si diversi furnizori de astfel de servicii (firme sau persoane fizice inregistrate fiscal). Transportul se va efectua exclusiv pe rute din afara Romaniei (intre statiunile de ski din Franta si Elvetia si Aeroporturile apropiate de acestea). Se va factura serviciu de transport. Am doua intrebari pentru care am nevoie de sfaturi/recomandari de la comunitate:
1. Ce cod CAEN ar trebui sa aleg ?
2. Daca voi merge pe cod CAEN 5229, este nevoie de licenta ARR, cu tot ce presupune (manager de transport, suma garantie, etc.) din moment ce transportul se va face de catre operatori autorizati cu care eu doar voi incheia contract ?
Precizez ca voi factura catre clientul meu (cel care intra pe site si achizitioneaza un seviciu de transfer) servicii de transport.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Angajare manager transport care este si asociat luminella luminella buna seara, detin o firmă de transport marfă împreună cu soțul meu 50%/50%.El este si administratorul firmei. Dorim să obținem licența pentru ... (vezi toată discuția)