avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi ...

Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi de 1 an si 3 luni iar acum se judeca pe.rol cu o talharie simpla , ce pedeapsa credeti ca va rezulta ? Este posibil sa fie minimul? Prejudiciul este achitat .
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 07:14, 29 Aprilie 2024
Buna ziua

Este posibil sa fie minimul?

Slabe sanse. Este in recidiva postcondamnatorie.
Pedepsele se vor cumula, conform art.43 Cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi ... Celline78 Celline78 Buna ziua , concubinul meu executa o pedeapsa pentru cateva furturi de 1 an si 3 luni iar acum se judeca pe.rol cu o talharie simpla , ce pedeapsa credeti ca ... (vezi toată discuția)
Se mai poate primii suspendare daca sunt recidivist? Claudiuclaudiuclaudiu Claudiuclaudiuclaudiu Buna ziua, in urma cu 6 ani am jefuit o banca si am primit o pedeapsa de 3.6 luni executare. In 2015 am fost eliberat iar acum, dupa 3 ani am comis doua ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de suspendare conditionata in cazul recidivei cezarad cezarad Buna ziua. Am o intrebare. O persoana a savarsit o infractiune de talharie si a fost condamnat cu suspendare si i s-a dat un termen de incercare de 5 ani. In ... (vezi toată discuția)