avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O mama divortata, care este in concediu de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O mama divortata, care este in concediu de crestere copil si ...

O mama divortata, care este in concediu de crestere copil si primeste indemnizatia, isi poate lua concediul si indemnizatia si pt cele 2 luni, care, altfel, ar fi trebuit sa ii apartina tatalui (daca acesta nu le doreste)? Altfel spus, ea sa se intoarca la serviciu dupa 2 ani, nu dupa 1 an si 10 luni. Se poate asa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:42, 29 Aprilie 2024
Nu poate beneficia de luna tatalui, daca acesta indeplineste conditiile mentionate de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC, indiferent daca tatal nu solicita asa ceva.

Poate beneficia de luna tatalui, numai daca acesta nu indeplineste conditiile mentionate de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil MARIACURTICEAN MARIACURTICEAN Buna ziua, Am o intrebare: conform noii legi nr. 66 din 19 aprilie 2016 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, o mama care se ... (vezi toată discuția)