avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mai bine de 1 an si inca niciun termen....
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mai bine de 1 an si inca niciun termen....

Buna ziua,
Am o cerere depusa pt anulare act administrativ. Initial, s-a depus la Tribunal. Dupa 8 luni, in prima sedinta, Tribunalul a declinat solutionarea catre Judecatorie.
Acum, la Judecatorie, "cauza se află în etapa procedurii prealabile primului termen de judecată", de aproape 6 luni. ...
Ce se poate face? se poate interveni cu o solicitare de clarificare ? Este normal sa treaca acest timp si sa fii efectiv ignorat in continuare de asa-zisa justitie romana?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
someonedan1980, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ignora nimeni este o situație generalizată datorita nr enorm de dosare nr mare de magistrați pensionați etc.Este posibil ca în următoarea perioada procesele care durau 1,6-2 ani la fond sa dureze 3 4 ani ..Nu avem pârghii legale în procedura prealabila,se pot trimite cereri de urgentare care nu sunt.reglemenyate în procedura..
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am introdus gresit cererea de chemare in judecata, competenta fiind alta judecatorie. acum am cerut restituirea taxei si instanta imi cere sa precizez daca renunt la judecata MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua, am introdus gresit cererea de chemare in judecata la o alta judecatorie care nu era competenta teritorial. Am solicitat restituirea taxei platite si ... (vezi toată discuția)
Greva magistrati - conteaza daca un client e asistat ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am observat azi la Judecatoria Sector 4 Bucuresti ca, desi se stia ca magistratii sunt in greva, unii clienti au venit si cu avocati (au fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)