avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare in declaratia 212
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare in declaratia 212

Ce trebuie completat in declaratia 212 pentru un venit realizat in tara dintr-o activitate independenta ( prestari servicii ) iar banii au venit din strainatate prin banca. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:05, 9 Mai 2024
vennituri din activitati independente la sectiunea I.1.1 - . Nu conteaza ca veniturile sunt din strainatate daca activitatea dvs fizic e in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit persoana fizica hightlink hightlink Buna ziua, De ceva vreme caut informatii pe net si intreb contabili insa nu am reusit sa ma lamuresc, sper ca pot primi aici un raspuns clar. Treaba este ... (vezi toată discuția)
În 2023 am avut venituri din surse independente dorinctin dorinctin Salutare. În 2023 am avut venituri din surse independente (altele decât salariul pentru care se platesc toate taxele legale) sub 18.000 lei. Mai trebuie, în ... (vezi toată discuția)
Neclaritati declaratie unica (categorie venituri + recitficativa) Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA inregistrat in Romania, de unde si lucrez, si obtin venituri din activitati independente realizate pentru un client din interiorul ... (vezi toată discuția)