avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doresc să deschid un srl cu încasarea cu card
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doresc să deschid un srl cu încasarea cu card

Bună ziua , doresc să deschid un srl si am o nelămurire. Intenționez să implementez din start plata cu cardul dar observ tot mai multe oferte de la firme ne bancare.
Încasarea sumei pe acel POS este legat la contul deschis la înființarea firmei? Unde se justifică către ANAF acea sumă inacasata?
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:00, 9 Mai 2024
Incasarea banilor cu cardul se va reflecta in extrasele de cont de care e legat acel POS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat pos. katalin1978 katalin1978 Buna ziua!Daca eu aduc produse la prieteni din gama Avon si nu au bani chash,eu pot cumpara un aparat Pos pentru a putea incasa valorile de pe card?Si daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)