avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara,mama mea in 2010 ia ajutat pe niste ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara,mama mea in 2010 ia ajutat pe niste prieteni de familie ...

Buna seara,mama mea in 2010 ia ajutat pe niste prieteni de familie sa fie asociata intr o firma iar in acum sa trezit ca e si administratora si asociat pana in prezent nu a stiut nimic ,cum putem demontra ca a fost inselata ? Cine va plati datoriile? A fost facut un lizing in anul 2008 cine va raspunde de datori? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:24, 13 Mai 2024
Ar fi bine sa mearga la un avocat si sa ii notifice si sa iasa din acea societate. trebuie vazut daca are copii ale acte=lor depuse la RC si ce a mai semnat in administrarea societatii, eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor sunt disperata!!! florela_firtulescu florela_firtulescu Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sunt disperata florela_firtulescu florela_firtulescu Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu asociat/administrator? meruta florentina meruta florentina anul trecut am investit cu o prietena in 2 magazine pe firma acesteia dupa ce sau deschis am mers la notar si am semnat si eu si ea acte eu si ca asociat si ... (vezi toată discuția)