avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fosta concubina pune mesaje denigratoare pe masina ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fosta concubina pune mesaje denigratoare pe masina fostului concubin.

Logodnicul meu are proces pe rol pentru partaj casa, proprietate comuna, cu fosta concubina, inca dinainte sa fim noi un cuplu, de un an jumate.
In acest timp am primit sute de mesaje scrise pe telefon in care il denigreaza, probabil incercand sa ne desparta. Nu am facut plangere de hartuire desi am tot prevenitgo, in final a inteles si a incetat, probabil vazand ca am dovezi impotriva ei.
Povestea e lunga.
Acum, de 3 saptamani, logodnicul a parcat masina langa casa cu pricina si ea pune sub stergator foaie cu mesaj in care se victimizeaza ca el si complicii lui ii vor casa(inca nu s-a decis partajul).
De pe aceeasi casa ea are montata camera de supraveghere in curtea comuna( ea ramanand in casa cu fiica din casatoria anterioara, in timp ce lui i se interzice prin procese de interdictie intrarea in casa).
Se leaga de tot felul de motive si mi se pare ca i se acorda prea usor aceste interdictii( ultima oara pentru ca a mutat el un suport de flori din calea accesului comun catre apartamentul lui proprietate personala in acelasi imobil.
Ca sa se apere si sa evite eventuale alte acuzatii frante si contrafacute( curios ca nu aduce si nu i se cer dovezi, dar ea primeste interdictii pentru el, tinandu-l la distanta de casa, acum chiar si de propriul lui apartament), el a trimis de 5 ori prieteni care au montat pentru el o camera de filmat de pe aceeasi casa catre aceeasi curte comuna. De fiecare data, imediat ce ea a constat a vandalizat camera si in final a furat-o.
El a pus camera ca sa supravegheze bunurile din casa ramase, sa nu dispara, si preventiv pentru faptul ca fiica adolescenta a aparut sumar imbracata in fata apartamentului lui si sa nu i se insceneze ceva, va dati seama!
Am cunoscut-o si am inteles cum procedeaza si-l inteleg!
Politia nu a facut mai nimic, el a tot reclamat, dar degeaba, se pare. Ba chiar spun ca nu au echipaj.
Acum ea posteaza mereu dupa ce trec pe la masina si iau foaia denigratoare si imediat ea pune alta.
Politia iar nu face nimic la reclamatiile lui.
Nu exista nicio procedura prin care sa fie lamurita ca vandalizeaza autoturismul personal al altcuiva?
Politia nimic, nimeni nu-i da lui o solutie sa se apere.
Daca ea s-ar plange ca el ii vandalizeaza camera de supraveghere sau ca a disparut camera sau ca ii pune el mesaje pe masina... va dati seama ca ar primi interdictie el pentru teama provocata. Ea fiind femeie abuzeaza. Si cred ca e abuz si din partea autoritatilor.
Ea distruge si fura camera lui( noi credem ca a vrut cardul de memorie ca sa vada ce dovezi are el ca aduce ea barbati in casa comuna, el fiind in interdictie sau sa gaseasca dovada cine a instalat camera, ea crezand ca el incalca interdictia) si el nu s-a atins de camera ei, nici macar nu trece pe strada, respecta interdictia de 100 m, pentru alte procese anterioare cand conflictul era la inceput.
Acum ea il provoaca sa faca greseli si ceruse in instanta sa-i dea 1 an interdictie, dar nu are dovezi de temere din partea lui.
Incerc sa gasesc o lege care sa-i lasam mesaj pe masina in locul hartiei ei prin care sa inteleaga ce face si ca vandalizeaza bunul proprietate personala al altei persoane, pe loc public.
Va rog sa ma ajutati sa gasesc legea cu care ea sa se convinga sa nu-i mai vandalizeze proprietatile lui personale: camera de supraveghere si masina parcata in strada langa casa.
Peste Tribunal si Judecatorie, nimeni nu-i verifica cum isi fac treaba? Logodnicul a constatat judecatoare tinere care nu cunosteau dosarul, dar au decis interdictie.
Se produc abuzuri sau malpraxis, cum putem gasi peste aceste institutii adevarul?
Va mulțumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: mihaelamihaelamihaela , utilizator 07:08, 16 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi se pare mai simplu sa găsească alt loc de parcare.
De ce, e parcata la fel de legal cum o parca si ea, langa casa.
Plus ca masina a fost parcata langa casa in timpul deplasarii in concediu, iar ulterior nu mai porneste.
Deci nu are ea nevoie de explicatii ca sa se opreasca din vandalizare.
Politia de ce nu o opreste sa faca o ilegalitate?
Daca facea el fix la fel, iar primea interdictie din partea ei fix pentru aceleasi motive.
Ce nu-i corect, nu-i corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata a devenit agresiv și a vandalizat apartamentul după despărțirea în fapt de mama. avem dovezi în acest sens, ce putem face? cloud9atom cloud9atom Buna ziua, am 16 ani si eu, sora mea, bunica mea si mama mea am decis sa ramanem la apartament deoarece tatal meu a devenit agresiv (eu, sora mea si mama mea ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)