avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt pensionar militar cu pensie pentru limita de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt pensionar militar cu pensie pentru limita de vârstă . ...

Sunt pensionar militar cu pensie pentru limita de vârstă . Doresc sa mă angajez ca profesor in învățământul preuniversitar. Pot sa fiu angajat cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată si sa particip la examenul de titularizare.
Cel mai recent răspuns: cata_mihail , utilizator 09:08, 15 Mai 2024
Ati mai lucrat in invatamant?
Nu am mai lucrat în învățământ..
Este greu de obtinut titularizare ca sunt mai multe conditii de indeplinit. dar, pentru un raspuns mai exact , va puteti adresa in scris fie Ministerului Educatiei , fie Inspectoratului Scolar Judetean.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)