avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Nu se mai transmite \" Discuții interesante din forum ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Nu se mai transmite " Discuții interesante din forum " în același ...

Nu se mai transmite " Discuții interesante din forum " în același format ca până-n februarie ? Nu mai poate fi accesat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 29 Martie 2024
Nu mai primiți pe mail alerta sau nu se deschide când accesați de pe mail?
Nu se deschide cand accesez de pe mail , fie calculator , fie telefon . Am anuntat pe d-na Adina Pitoiu , careia i-am platit abonamentul si am primit raspuns coplesitor de... impertinent . Imi pare rau ca am platit .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Ne-ar ajuta sa înțelegem ce anume nu funcționează la emailul cu subiecte din forum. Nu am mai întâlnit aceasta problema, deci ar ajuta mai multe detalii. Ce se întâmplă, mai exact, când deschideți acel email? Nu puteți sa dați click pe subiecte? Nu se vede nimic din emailul respectiv? E cumva primit în folderul spam din căsuța de email?

În privința abonamentului, deși el vizează accesul la articole și alerte legate de acestea, nu secțiunea de forum (care este gratuita și accesibila fără abonament, inclusiv alerta de forum despre care vorbiti), va dam banii înapoi fără probleme. O sa comunic eu intern cererea dumneavoastră și rezolvam în cel mai scurt timp.

M-ar ajuta sa scrieți aici răspunsul impertinent primit de la noi. Eu știu ca am colegi care nu procedează astfel cu nimeni, motiv pentru care va rog sa faceți publica conversația. Dacă ați cunoaste-o pe Adina, v-ati da seama ca e ultimul om care ar putea vorbi cuiva impertinent.

Mulțumesc.

MatacheDana a scris:

Nu se deschide cand accesez de pe mail , fie calculator , fie telefon . Am anuntat pe d-na Adina Pitoiu , careia i-am platit abonamentul si am primit raspuns coplesitor de... impertinent . Imi pare rau ca am platit .

Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2024
Alin Popescu, administrator
Cand deschid apare doar titlul , nimic mai jos . Nu ajunge in spam . Mi s-a spus sa aduc un IT-ist sa rezolve problema . Asta e impertinenta . M-a sunat o d-na , Stefania , sa rezolvam impreuna la telefon . A ramas sa-i trimit o captura de ecran . Am trimis . Dupa aceea nu a mai vrut sa raspunda la telefon . F amabil , nuuu ? ? ! Deci cer asistenta gratuita
Vin eu cu telefonul la sediu Avocat net , sa-mi arate IT-istul dvs cum se poate deschide ca inainte . Sau vine el acasa la mine . D-na Adina a spus ca n-are ce face si sa chem / platesc asistenta . Iata ca am o idee mai buna . Cand programam ?

Alte discuții în legătură

Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)