avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot suspenda / rezilia contractul cu salubrizarea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot suspenda / rezilia contractul cu salubrizarea?

Am un cabinet stomatologic și trimitem la firma pentru ridicarea deșeurilor medicale tot ce rezultă din activitate. Serviciul de salubritate nu îl folosim deloc, deși am fost obligați sa facem contractul și deja plătim de câțiva ani..As vrea sa suspend sau sa reziliez acest contract și sa plătim mai departe împreună cu vecinii din blocul unde este apartamentul-cabinet.si binenteles la firma pentru deșeuri medicale. Imi cer dovada întreruperi activității de la Finanțe, dar noi nu vrem sa întrerupem / oprim activitatea..Sa merg sa explic situația? Ce șanse de reușită am ? Mulțumesc


Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:55, 15 Mai 2024
Nu inteleg ce inseamna impreuna cu vecinii din bloc si care ar fi diferenta. Puteti reusi, depinde de legislatia locala.
contractul cu salubritatea conditioneaza autorizatiile pentru cabinet. sunt sceptic ca veti reusi.
dvs vreti sa le explicati de ce nu vreti sa le mai platiti, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate incheiere contract salubritate Laur68 Laur68 Buna ziua, un cabinet medical individual este obligat sa incheie un contract de salubritate, in conditiile in care ministerul sanantatii obliga cabinetele la ... (vezi toată discuția)
Contract de salubritate obligatoriu? RazvanCF RazvanCF Buna ziua, In urma cu cateva luni bune mi-am deschis un SRL-D, cu sediul intr-un apartament de bloc ( Cluj-Napoca ) Astazi, au batut la usa doua doamne, ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual: titularul poate incheia un contract de prestari servicii daca intra in concediu pentru cresterea copilului? adlala adlala Buna ziua, Am un Cabinet medical individual-Stomatologie ,si mi se solicita incheierea unui contract de prestari servicii cu un medic stomatolog pentru a ... (vezi toată discuția)