avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărarea unui loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărarea unui loc de parcare

As dori sa stiu cu privire la cumpărarea unui loc de parcare de 5000 de euro +19 %tva plata esalonata pe parcursul a 12 luni este normal ca dupa terminarea ratelor sa se ia taxa 920 de lei pentru taxe notariale si taxa pentru extrase de cont 80 de lei? extrase pe care eu i le-am transmis pe whatapp? Nu e o taxa cam exagerata? In plus am achitat mai mult cu 50 de lei in plus la fiecare rata ca sa fie suma rotunda respectiv 2500 lei lunar.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:39, 15 Mai 2024
taxele notariale nu sunt exagerate.
faptul ca ati platit vanzatorului cate 10 eur lunar suplimentar n-are legatura cu notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva terenuri extravilane ce ulterior devin intravilane vandute in rate Miulescu Miulescu As dori sa intreb daca am incheiat precontract de promisiune de vanzare pentru un teren extravilan cu plata in rate teren pentru are au fost demarate ... (vezi toată discuția)
Nelamurire leasing auto kempes64 kempes64 Am incheiat un contract de leasing pentru o masina care fara TVA costa 9800 EUR si cu TVA 11850 EUR, am platit un avans de ~3750 EUR , iar pe restul sumei ... (vezi toată discuția)
Tva 5% la apartamentele noi slave silviu slave silviu buna seara Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un apartament nou in valoare de 98136 euro fara tva, ... (vezi toată discuția)