avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Responsabil cu calitatea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Responsabil cu calitatea

Buna dimineata!
Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ISO?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 1 Iunie 2012
Nu cred ca este obligatoriu sa aveti un astfel de curs pentru a intocmi documentația pentru prelungire acreditarii ISO.
prima intrebare care va fi pusa de auditor, in afara de prezentarea Deciziei de denumire si specificarea atributiilor, va fi " dovada competentei...", care se face prin prezentarea Diplomei sau Certificatului de competente dobandit.
Puteti sa precizati textul de lege care obliga la asa ceva? ..
Legislaţia nationala si internationala in domeniul Sistemelor de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii Muncii.
Cerintele standardului de Management al Calitatii ISO 9001, al Mediului ISO 14001 si al Sanatatii si Securitati Muncii ISO 18001.
Nu cred ca pentru a intocmi un dosar se cere un certificat de competenta .. iar aratarea expresa a textului de lege ar ridica aceasta suspiciune.

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Pentru a da consultanta in domeniul managementul, calitatii-mediului, ... tinabora tinabora Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, certificari ISO 9001/14001/18001 si certificari produse ce COD CAEN trebuie se folosesc ... (vezi toată discuția)
Iso 45001 MatiesiAlin MatiesiAlin Buna ziua, Sunt nou pe post si treaba mea este imprelemtarea standardului nou ISO 45001. Inca nu am facut nici un curs.(urmeaza) Intrebarea mea ... niste ... (vezi toată discuția)