avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua .. Sunt plecat din tară de peste 10 ani Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua .. Sunt plecat din tară de peste 10 ani Am un teren ...

Bună ziua .. Sănt plecat din tară de peste 10 ani Am un teren agricol extravilan de vănzare
-Am depus la primărie (prin imp.) Cererea cu toate actele necesare
--Au trecur 30 de zile fără să am vreun preemtor
Am un potențial cumpărator care locuieste in județ indeplinește condițiile cu excepția ...Nu este inregistrat la finanțe cu VENITURI DIN AGRICULTURĂ !! așa mi s-a spus ,neacceptând cererea de preemțiune ....Ce pot face ..?? donez terenul pe nimic.. la stat.. părinții sânt bătrăni și bolnavi, .
Cel mai recent răspuns: Văruțu , utilizator 14:13, 29 Aprilie 2024
terenul il poti arenda unei asociatii care se ocupa cu asa ceva , sau potentialul cumparator isi poate face la primaria dumnealui un certificat de producator costa cateva sute de lei .
Mulțumesc , am să incerc varianta să văd ce zic la primărie....dar vreau să merg pe vânzare..
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2024
Văruțu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)
Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)