avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinul

Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie; locuiesc in zona deluroasa si vecinul de peste drum care este mai sus de mine isi revarsa apa din piscina care curce prin drum la mine in curte ,apa care sta pentru ca curge in cantitate destul de mare ,si nu vorbesc de continutul fosei septice care curge ca si un paraias de la el spre teritoriul nostru. Mentionez ca am discutat cu el ,am facut o plangere si la Primaria locala dar fara rezultat. .As dori ajutor ce ma sfatuiti in acest caz? exista foruri administrative unde as putea sa reclam?
Cel mai recent răspuns: pufi , utilizator 10:23, 30 Aprilie 2024
Puteti sesiza primaria, DJSP si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Solicitati raspuns scris cu masurile luate. Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile la inregistrarea sesizarii dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa ... Mamaia645 Mamaia645 Buna seara.Un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa in care spala vasele pe fereastra,pe spatiul verde amenajat in fata ... (vezi toată discuția)
Amplasare fosa,control dsp Mari Cris Mari Cris Buna ziua, va rog ajutati ma si pe mine sa ma lamuresc in legatura cu urmatoarele: am un vecin care si a amplasat fosa septica la 6 metri de fantana mea ... (vezi toată discuția)
Vecini care dau foc la gunoaie cezarionescu cezarionescu Am niste vecini care in mod regulat dau foc la gunoaie in curte. Fumul este foarte deranjant. Am citit in H.G. nr. 537/2007 ca exista sanctiuni pentru asa ... (vezi toată discuția)