avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Soțul meu este din Egypt și suntem căsătoriți ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Soțul meu este din Egypt și suntem căsătoriți ...

Bună ziua . Soțul meu este din Egypt și suntem căsătoriți în kuwait. Nu mai locuim acolo de câțiva ani și lucram în Anglia in prezent . El este adus aici cu family visa de mine. As vrea sa știu dacă as putea sa ii fac pașaport romanesc . Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Dreptul la munca in romania pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman in romania ofechonkar ofechonkar Buna ziua . Sunt cetatean roman casatorit in Romania cu cetatean indian, locuim in Anglia de cativa ani. Avem si un copil cu cetatenie romana. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa diortez chifiuc mariana chifiuc mariana buna ziua ....sint cetateanca romanca cu domiciliul in germania ,casatorita de 1 an de zile cu cetatean din egypt fiindel musulman si eu ortodoxa .....acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt casatorit cu un cetatean de origine filipineza, ... AndreiDeva17 AndreiDeva17 Buna ziua, Daca sunt casatorit cu un cetatean de origine Filipineza, iar noi locuim in UK(drept de sedere BRP Resident Permit Card-Family Visa), as vrea sa ... (vezi toată discuția)