avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Soția mea este gravida, s-a născut în Belgia, noi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Soția mea este gravida, s-a născut în Belgia, noi acum locuim ...

Soția mea este gravida sa născut în belgia noi acuma locuim în Oradea
este persoana majora nu are niciun document decât certificatul belgian mama ei este în certificat cu domiciliu Sibiu România avem și un copil mic de doi ani.
soția a avut pașaport este expirat pașaport de belgia
îmi dați va rog un sfat cum poate opține transcrierea certificatului?
Părintele ei este cetățean roman scrie și în certificatul belgian.
cert este ca aici în Oradea nu vrea sa îl transcrie dar după mama are drept ca are cetățenie romana ce pot face??? La București nu am șanse find gravida mai ales când va naște va fi complicații

Alte discuții în legătură

Transcrierea schimbarii de nume la starea civila in romania ContSters145438 ContSters145438 Buna, Sunt cetatean roman si belgian si doresc sa-mi refac pasaportul romanesc. Am domiciliu in stainatate. In 2002 mi-am schimbat numele printr-o procedura ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru copil nascut in canada- ambii parinti cu dubla cetatenie,romana+canadiana florinprig florinprig Buna ziua, Fosta sotie doreste sa ceara certificat de nastere romanesc pentru fetita noastra in varsta de 5 ani nascuta in Canada. Noi, parintii, avem ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana de catre minori israelieni nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna, Daca imi poate raspunde cineva: Care este procedura si documentele necesare pentru ca 3 minori israelieni (tatal lor a obtinut cetatenia romana, iar ... (vezi toată discuția)