avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am lucrat la o firma de transport si mi-au ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am lucrat la o firma de transport si mi-au facut card ...

Buna ziua am lucrat la o firma de transport si miau facut card la raiffeisen pe firma dar eu titular , cand am plecat cardul si pinul a ramas la ei ! Qm discutat cu patronul si il foloseste pe firma eu figurand doar cu numele !! Intrebarea este se poate intampla ceva in aceasta situatie , eu fiind titularul dar acest card figurand pe firma ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:05, 14 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti utilizator, mergeti la banca si se rezolva. Nu imi este clar ce fel de card este, gen asociat, business...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii ilegale aparute pe cardul meu de debit...si nu e card romanesc Cristina_Dima Cristina_Dima Buna nici nu mai stiu de pe unde sa o apuc si am decis sa apelez la cineva care sigur ma poate ajuta. am discutat si cu avocatul meu dar mi-as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)
Imprimare cont iban pe cardul bancar - problema de securitatea datelor? ana.chi ana.chi Buna ziua! Mi-am schimbat cardul bancar de debit de la Raiffeisen Bank si am primit noul card cu contul IBAN imprimat pe verso-ul cardului. Astfel, banca a pus ... (vezi toată discuția)