avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Plata indemnizație Birou Electoral
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Plata indemnizație Birou Electoral

Bună ziua,

Sunt reprezentant al unui partid în cadrul biroul electoral de circumscripție locală din comună în care locuiesc. Încerc să aflu în ce mod se va efectua plata indemnizației aferente activității. Am semnat listele de prezența pentru luna aprilie și am comunicat și IBAN-ul, însă nelămurirea mea este următoarea: indemnizațiile se vor plăti lunar sau se vor plăti comasat, după încheierea alegerilor din data de 9 iunie?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)
Alegere consilier local iovitadrian iovitadrian As dori sa stiu cum sunt alesi consilierii locali, mai precis ce procent trebuie intrunit. (vezi toată discuția)