avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

Buna ziua.
Care este codul cor corespunzator pentru RESPONSABIL CU CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE IN CONSTRUCTII?- asa este trecut pe autorizatie
Dar RESPONSABIL TEHNIC CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE, AGROZOOTEHNICE(I) ?- atestat

Trebuie sa le fac angajarea cu incadrarile sus mentionate.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 11:27, 6 August 2010
dumilor a scris:
Care este codul cor corespunzator pentru RESPONSABIL CU CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE IN CONSTRUCTII?- asa este trecut pe autorizatie
Dar RESPONSABIL TEHNIC CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE, AGROZOOTEHNICE(I) ?- atestat

214
Arhitecti, ingineri si asimilati (exclusiv ingineri din industria textila, pielarie, alimentara, lemn si materiale de constructii)
(Subgrupa majora 21)
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Descriere
Arhitectii, inginerii si asimilatii acestora proiecteaza si avizeaza proiecte de constructii, de sistematizare urbana, retele de circulatie rutiera si de amenajare peisagistica; avizeaza si supravegheaza lucrarile de constructii civile si industriale, sistemele electrice si electronice, masinile, echipamentul si instalatiile industriale; aplica la scara industriala procedee chimice pentru producerea diferitelor substante; aplica metode de extragere din sol la scara industriala a apei, petrolului, gazelor naturale si altor substante minerale utile; intocmesc reprezentari grafice sau fotografice; supravegheaza tehnologia specifica materialelor si produselor.
Corespondenta ISCO88(COM)*1: 214

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se numeste postul? Doina Elena Doina Elena sunt de la o firma de constructii de drumuri, lucrarile se atribuie prin licitatii publice. avem incadrata o persoana din 2003 care se acupa de intocmirea ... (vezi toată discuția)
Pot face proiecte de constructii civile pe cod caen 7112? george_fcs george_fcs Buna ziua, Sunt de profesie inginer constructor si doresc sa inffintez o firma de proiectare. Codul CAEN al societatii va fi 7112. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Fisa post arhitect solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa-mi trimite-ti fisa postului arhitect, si mai am o intrebare: fisa postului pentru arhitect debutant-aflat inca in stagiatura este diferita fata de ... (vezi toată discuția)