avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mica reforma !!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mica reforma !!

ce se stie despre ea ...cand intra in vigoare?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:50, 7 Noiembrie 2010
Legea nr. 202 /2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor
Art. XXVIII. - Prezenta lege intră în vigoare la 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, cu excepţia prevederilor privind divorţul pe cale administrativă şi pe cale notarială, care intră în vigoare în termen de 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Legea nr.202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr.714/26 octombrie 2010 şi va intra în vigoare la data de 26 noiembrie 2010, cu excepţia prevederilor privind divorţul pe cale administrativă şi pe cale notarială, care vor intra în vigoare la data de 26 decembrie 2010.
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort lidicut lidicut Can va intra in vigoare noua lege a divortului,lege dupa cre se poate legaliza desfacerea casatoriei la notar sau la ofiterul starii civile care a oficiat ... (vezi toată discuția)
Legea privind mãsurile de accelerarea a soluþionãrii proceselor victoria75 victoria75 Ma poate ajuta cineva cu informatii privind recuzarea completului de judecata,conditiile in care se poate cere acest lucru conform legii privind masurile de ... (vezi toată discuția)
Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN Am mai discutat acest sub mai demult cu dvs,iar acum revin cu o intr la care nu gasesc rasp.cand intra in vigoare modificarea art 182 cod penal privind ... (vezi toată discuția)