avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solda de comanda/salariului de comanda
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solda de comanda/salariului de comanda

In lEGEA NR. 284/2010, Anexa nr.VII "FAMILIA OCUPATIONALA DE FUNCTII BUGETARE "APARARE, ORDINE PUBLICA SI SIGURANTA NATIONALA", la art. 62, alin.1 se stipuleaza urmatoarele "Cadrele militare in activitate, politistii si functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, pe timpul cat urmeaza cursuri de zi in cadrul institutiilor de invatamant superior, cu acordul si in interesul autoritatilor sau institutiilor publice de aparare, ordine publica si siguranta nationala, beneficiaza de solda functiei de baza avuta/salariul functiei de baza avut la data inceperii cursurilor, cu exceptia soldei de comanda/salariului de comanda, precum si de celelalte drepturi aplicabile personalului din institutia de invatamant, in conditiile stabilite prin ordin al ordonatorului principal de credite."
In cadrul Universitatii Nationale de Aparare "Carol I" se organizeaza MASTER PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2011-2012, forma de desfasurare "CU FRECVENTA"(locuri finantate de la buget).
Avand in vedere prevederile art. 62, alin.1, ofiterii participanti la acest master au dreptul la solda de comanda?
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:26, 12 Decembrie 2011
Buna ziua,

textul citat de dvs. este destul de clar in sensul ca nu se datoreaza si aceasta solda pentru functia de comanda.

Avocat Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata pt barbati giorgio24 giorgio24 As dori sa stiu daca la pensionare anticipata cu o vechime in munca de 43 ani si virsta de 61 ani,se scoate armata din anii de vechime?Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Pensionare VPG VPG Sunt nascuta pe 19 martie 1956 , am 36 ani si 7 luni cotizare plus 3 ani facultate la zi . Ma intereseaza daca ma pot pensiona partial anticipat fara ... (vezi toată discuția)
Se acorda ajutoarele lunare prevazute de legea nr. 284/2010 cadrelor militare, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare care au iesit la pensie? rahova rahova In noua lege a salarizarii la Anexa nr.IV/2 scrie: DREPTURI SPECIFICE ACTIVITÃŢII DESFêURATE ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE DE APÃRARE NAŢIONALÃ, ORDINE ... (vezi toată discuția)