avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme cu copilul minor - nu ma mai asculta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme cu copilul minor - nu ma mai asculta

avind in vedere situatia familiei mele(separata de sot dar locuim in aceeasi casa)urmeaza sa ma mut in alta locuinta) copilul minor ma infrunta,imi vorbeste urit, nu ma saluta, este de partea tatalui care nu ii refuza nimic- haine de firma, distractii, in timp ce eu ii cer sa invete, sa isi faca ordine la lucruri, sa citeasca...ce drepturi am eu ca parinte, ce pot face ca sa nu pierd copilul,ce drept am sa ii impun ceva atita timp cit celalalt parinte ii permite orice fara a se gandi la consecinte?bineinteles ca tot ceea ce eu interzic ii permite celalalt, a mai trecut cineva prin asa ceva?
Cel mai recent răspuns: marinhelga , utilizator 10:52, 30 Ianuarie 2012
nu chiar, dar pe aproape. divortata, am preferat sa plec cu copiii minori in gazda decat sa-i vad mutra. Aceleasi probleme la inceput, tot ce eu interziceam, el aproba, asa ca am schimbat tactica(copiii sunt pana in 9 ani): temele le faceam impreuna, mai mult ca o joaca decat ca o obligatie, curatenia in camera...preferam sa strang eu decat sa-i dau motive de "ura", pe cat posibil mergeam in locuri unde distractia era punctul forte, fara "el". cat despre haine de firma, chiar le incurajam "cere-i lu' taica-tu" :d Dupa o perioada, in care i se cereau numai lucruri scumpe si de multe ori fara rost, a renuntat sa le mai caute. Deci, problema s-a rezolvat de la sine.
din fericire pt tine inca sint mici copiii, dar la 13, 14 ani ai sa vezi diferenta; ma ingrozesc urmatorii 3, 4 ani cu toate provocarile ce vor veni, din pacate ma astept la ceea ce este mai rau- droguri !!!de fumat a inceput deja....(:(:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , am 13 ani si peste 2 luni o sa fac 14 ani, am o relație ... Daniela.1231 Daniela.1231 Buna , am 13 ani si peste 2 luni osa fac 14 ani, am o relație cu un băiat de 16 ani care si el la rândul lui osa facă peste 3 săptămâni 17 ani, Eu la ... (vezi toată discuția)
Fiica mea abuzata psihic de tatal vitreg floralin floralin buna dimineata.am si eu o problema legata de fica mea din prima casatorie care are 15 ani si de vreo2 ani nu se mai intelege cu actualul tata vitreg cea ce a ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva mama liliannalina liliannalina buna ziua! am nevoie de un mare ajutor sau un sfat. Am stat cu concubinul aproape zece ani, din relatie rezultand 2 copii de 7 si 8 ani. anul acesta ne-am ... (vezi toată discuția)