avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buletin expirat, dar am eliberata o dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buletin expirat, dar am eliberata o dovada

buna ziua, am o nelamurire...buletinul mi a expirat si astazi am obtinut o dovada valabila 10zile.As putea sa ma duc sa ma inscriu pentru sala cu aceasta dovada tinand cont ca nu am inca buletinul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:32, 26 Iunie 2013
Ordinul 268/2010 modificat si completat de OMAI 82-2013 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Art. 3. -
(1) Examinarea se efectuează:
a) de către serviciile publice comunitare pe a căror rază de competenţă teritorială candidaţii cetăţeni români sau străini îşi au domiciliul sau reşedinţa;
(2) Dovada încadrării în una dintre situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) sau b) se face cu documente aflate în termen de valabilitate, după cum urmează:
a) pentru cetăţenii români, cu actul de identitate;


prin act de identitate se intelege:

oug 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români

Art. 12
(3) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, prin act de identitate se înţelege cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie şi buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate.

concluzie: cu dovada nu va puteti inscrie ptr examinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Tavi2195 Tavi2195 Buna ziua! Am o intrebare, eu ca cetatean moldovean, de fapt am dubla cetatenie, as putea da de permis aici in Romania? Pe buletinul romanesc am adresa in ... (vezi toată discuția)
Scola de soferi cu carte de indetitate provizorie? cristicenuseriu cristicenuseriu cu cartea de indetitate provizorie,pot sa ma inscriu la scoala de soferi,ptr obtinerea cat.D?Mentionez ca am cat.B,C,E,si din lipsa de spatiu nu pot sa-mi fac ... (vezi toată discuția)
Pot da sala in alta localitate? amisor91 amisor91 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in ... (vezi toată discuția)