avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt - cat dureaza pana primesc raspuns de la DNA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt - cat dureaza pana primesc raspuns de la DNA?

Am facut un denunt la DNA pentru furt ,impotriva sefului meu acum 2 saptamani,nu am primit nimic nu stiti cat dureaza
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:50, 8 August 2013
Poate dura intre x si x zile, unde x este o variabila necunoscuta si indescifrabila. Nu vreau sa va descurajez, dar inarmati-va cu rabdare.
Solutionarea este conditionata de bagajul de activitate al institutiei,de complexitatea cauzelor in lucru ,de numarul partilor implicate si audiate in fiecare cauza si de alti factori independenti de vointa partilor
Solutionarea poate fi conditionata inclusiv de obiectul plangerii dvs,daca fapta denuntata intra in competenta de cercetare a institutiei careia ati adresat denuntul,daca fapta intruneste conditiile legal prevazute pentru a fi incadrata drept coruptie
Nu toate plangerile adresate institutiei mentionate sunt solutionate de catre aceasta,care in urma cercetarilor poate dispune declinarea competentei de solutionare in favoarea altor structuri ale Ministerului Public
Precizati ca ati denuntat fapta de furt fara a detalia circumstantele
Pentru ca o fapta de coruptie sa constituie infractiune si sa fie supusa sanctiunilor penale, trebuie sa intruneasca elementele prevazute de legea penala.
Legea penala sanctioneaza infractiuni de coruptie, precum:luarea/darea de mita,primirea de foloase necuvenite,traficul de influenta,cumpararea de influenta,sau alte infractiuni considerate a fi asimilate sau in legatura directa cu faptele de coruptie
Alaturi de acestea, legea penala prevede si alte infractiuni considerate a fi asimilate sau in legatura directa cu cele de corupție.


Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
ynocentta, utilizator
Ce este sigur, este ca variabila ""x" a doua (x2) va fi mai mare decat prima variabila "x" (x1). x2>x1. In orice caz, despre apropierea x1 veti fi informat de sef.
Nu am primit nici un raspuns de la dna ,
pot sa intreb ceva?

Alte discuții în legătură

Disjungera cauzei badila steluta badila steluta in urma unei plingeri penale in care am calitatea de reclamant am primit o comunicare in care pt. faptuitor pt. savirsirea infrac. prevaz. lde art. 215. ... (vezi toată discuția)
Directia nationala anticoruptie se ocupa inclusiv de celelalte fapte penale savarsite impreuna cu infractiunile de coruptie? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, am formulat plangere penala prealabila pentru faptele penale savarsite de procuror, in care am probat inclusiv infractiunile sale de coruptie. ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala in cazul sefului igpr Justitiabil911 Justitiabil911 Cercetarea penala pentru infractiuni de CORUPTIE in cazul sefului IGPR o face DNA??? ce pot face daca am depus la DNA o PLANGERE PENALA dar dupa 10 zile am ... (vezi toată discuția)