avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu in raport cu salariul brut pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu in raport cu salariul brut pe economie

Apelez iarasi la un specialist sau un coleg de breasla si anume cei care lucreaza cu Legea 284/ 2010, si in special cu personal bugetar.Am tot intrebat in stanga si-n dreapta cum se stabileste de exemplu salariul unui muncitor necalificat, gradatia 3, cu 2 sporuri : spor cd.peric. in cuantum de 15%, si alt spor de cd.grele in acelasi cuantum, vizavi de salariul minim brut pe economie.
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 12:57, 5 Decembrie 2014
Luati salariul de muncitor necalificat din grila din care va incadrati din OG 10/2008 pe care o inmultiti cu procentul de vechime si cu celelalte doua sporuri.Daca va iese suma sub salariul minim pe ec ii acordati salariul acestuia.
Salariile bugetarilor se stabilesc si acum dupa og 10/2008 .Dupa legea 284/2010 se trec doar clasele de salarizare si coeficientii dar inca nu suntem platiti la ora actuala dupa legea 284/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporul de vechime nicolas1982 nicolas1982 va rog sa imi spune-ti daca sporul de vechime, conform legi 284/2010, face parte din salariul de baza si daca da atunci cum se stabileste sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Care e cuantumul salariului secretarului de comuna? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum se stabileste salariul de baza al unui secretar de primarie,in conditiile in care Ordonanta nr.9/2008 a fost abrogata de Legea ... (vezi toată discuția)