avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Interdictie intr-o tara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Interdictie intr-o tara

Buna ziua!
Daca am interdictie in Marea Britanie, eu fiind navigator, pot sa intru intr-un port din aceasta tara la bordul unei nave sub pavilion strain? Sau interdictia se aplica si la bordul navelor straine?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:19, 2 Iunie 2015
ORDONANŢĂ nr.42 din 28 august 1997 - privind navigatia civila
Secţiunea a IV-a - Naţionalitatea navei şi dreptul de a purta pavilion român
Art. 23. - Navele au naţionalitatea statului al cărui pavilion sunt autorizate să-l poarte.
Asa este in Romania.
In UK ?? Posibil tot asa.
Cat timp va aflati pe nava nu vad de ce s-ar pune problema intrarii in Regatul Unit. Atat ca trebuie sa ramaneti pe nava si sa nu puneti piciorul in regat. In plus, capitanul sau agentul pot fi pedepsiti ca au dus nava in alte porturi britanice decat cele de intrare sau ca au facilitat intrarea in regat a unor straini indezirabili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii penale ContSters371700 ContSters371700 Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceasta speta? O persoană având cetăţenie ucraineană comite o infracţiune de omor, pe când se afla la ... (vezi toată discuția)
Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)
Casatorie la bordul unei aeronave dan_33 dan_33 Sunt comandant de aeronava si am primit o intrebare putin bizara: se poate, legal, oficia o casatorie civila la bordul aeronavei, de catre comandant? Daca da, ... (vezi toată discuția)