avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu paternal cadre militare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu paternal cadre militare.

Buna ziua,m-ar interesa si pe mine daca pana la urma sunt stabilite ceva norme care sa faca referile la acordarea dreptului cadrelor militare,:(( cadrele militare mai pot beneficia de concediu parental de 5 zile lucratoare si implicit de cele 15 de puericultura?:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 16 Ianuarie 2018
Va multumesc pentru raspuns! Inca o intrebare as mai avea, pana la urma sunt obligat sa platesc acel concediu de puericultura?

Cornel Vasile a scris:

Da, este normal chiar daca nu mai sunteti angajatul MApN-ului.

Daca nu restituiti suma primita, probabil va urma chemarea dvs in instanta pentru ca prin hotararea care se va pronunta sa fiti obligat la restituirea sumei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de puericultura Dannyytiesto Dannyytiesto As dori sa știu dacă se mai acorda concediul de puericultura, cu cat timp înainte se depune cererea, legea în baza căruia se acordă și despre ce ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)
Concediu la nasterea unui copil gherlancosmin gherlancosmin Buna ziua, Sotia a intrat de cateva zile in concediu prenatal, peste cateva saptamani o sa nasca si intra mai departe in postanat si concediu de ... (vezi toată discuția)