avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa.2 chiriasi.Caine periculos lasat liber in curte.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa.2 chiriasi.Caine periculos lasat liber in curte.

Buna ziua,

De 3 luni am inchiriat nivelul inferior al unei case ca si sediu pentru firma mea.De 1 luna a fost inchiriat si nivelul superior de catre o familie care are si un caine agresiv de peste 80 kg.Eu am program zilnic de la 8:00 - 17:00 insa de multe ori merg la sediu si seara.Chiriasul ii da drumul cainelui prin curte dupa ora 17:00 si are pretentia sa il sun de fiecare data cand vin "in afara programului".Am incercat sa rezolv amiabil problema insa nu am cu cine discuta

Concluzia : Vreau sa tina cainele legat in permanenta si sa nu-mi mai faca program pe banii mei.

Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca vom gasi o solutie.
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 15:57, 22 Octombrie 2009
Asta-i pentru sectorul 1, Bucuresti
[ link extern ]
Si in sectorul 1 in care locuiti dvs ,respectiva autoritate nu a raspuns eficient solicitarilor care ii angajeaza legal responsabilitatea?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
@NubreeD
Cu o... pisica ati incercat? :D Glumesc. Cred ca cea mai buna solutie este cea propusa de dl. florin.campean!

@ynocenta
Pentru orice speta dvs. aveti un exemplu "accidental" asemanator dar niciodata nu ati oferit date concrete! Mai mult toate exemplele s-au rezolvat... perfect!:hm:
@Presedintele
chiar ma maguliti cu aprecierile dvs ,dar nu sunt atat de dotata cu exemple .
Ce fel de date concrete doriti dvs ?
Cu regeret trebuie sa recunosc ca nu toate exemplele s-au rezolvat ...perfect
dovada concreta,fiind dvs
Ceva nu- i in regula. Daca este Saint Bernard nu inteleg cum de nu ati reusit sa va imprieteniti cu el? Cred ca nu aveti sentimente prea agreabile fata de stapan si cainele nu poate admite asa ceva oricat de "domn" ar fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În atenția domnilor/doamnelor avocați oanadracinschi oanadracinschi Acum o săptămână, seară fiind, mă plimbam cu Metis Amstaff-ul meu. O doamnă între vârsta a doua și a treia m-a întrebat de ce nu poartă botniță. ... (vezi toată discuția)
Pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? MariaDragoi MariaDragoi Buna ziua. As vrea sa stiu, pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? Cand ies la plimbare cu stapanul lor, folosind liftul si scarile blocului sunt ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)