avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doctorat cu frecventa si loc de munca - pierdere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doctorat cu frecventa si loc de munca - pierdere vechime?

Am fost acceptata si am urmat programul de doctorat al unei universitati din UK in perioada 2010-2014. In urma scrisorii de acceptare, care preciza ca data de inceput 01.10.2010, mi-am dat demisia de la locul de munca din Romania pe care il aveam, cu data de incetare 01.10.2010. Ulterior, am descoperit ca am fost inregistrata ca si student-doctorand incepand cu data de 27.09.2010, data la care a inceput respectivul an universitar. In concluzie pt 5 zile, pe perioada 27.09.2010 - 01.10.2010 apar atat angajata in Romania, cat si student-doctorand cu frecventa in UK.
Avand in vedere art. 165 din Legea 1/2011: (1) "Perioada desfăşurării studiilor universitare de doctorat este asimilată, conform legislaţiei în domeniul pensiilor, pentru stabilirea stagiului de cotizare, cu excepţia cazului în care studentul-doctorand realizează venituri pentru care plăteşte, în această perioadă contribuţii la asigurările sociale.",
cum imi afecteaza aceasta suprapunere vechimea in munca? Se pierde intreaga vechime sau doar cele 5 zile?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
AncaLng, utilizator
Cel mai recent răspuns: AncaLng , utilizator 14:56, 9 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pierde nimic ... exista posibilitatea suprapunerii unor perioade.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctoranzi divele divele -exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)