avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ...

Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de euro!Ei cică ar fi reprezentanți ai DDM INVEST III AG.Am căutat informații pe site-ul ANPC și am aflat că acești DDM.....sunt reprezentați în România de o altă firmă, DDM Debt Colect, nu de Axfina SRL!Mă rog, mizerii și cămătărie cu protecție de sus, presupun!Acești DDM.... au fost reprezentați și de Asset Portofolio Servicing SRL la un moment dat.Eu am achitat către cei din urmă niște bani, nu puțini, vreo 2000 și mai bine de euro pentru același contract cesionat.Am solicitat informații de la Asset Portofolio dar se prevalează de cele 30 de zile pentru răspuns.Cei de la Axfina au fixat termen 18.04.2022 pentru plata așa -zisei datorii către ei!Ce fac acum?
Cel mai recent răspuns: Nicoletaa10 , utilizator 19:53, 21 Mai 2024
Poate aveti o datorie (nu o creanta). Adresati-va Unicredit, si daca nu ati facut acel imprumut, faceti o plangere la politie!
Iar daca se incearca executarea dvs silita, pe civil din partea Axfina, atunci formulati o contestatie la executare si o cerere de suspendare a executarii. Succesuri !!
Se pare ca au mai multe numere care incep la fel: 021 796 5818
Bună ziua am primit un mesaj de la
Axfina romania DDM Invest ||| AG cum ca am de plătit un contract la Vodafone din 2011 cu o valoare de 7600 de lei ce pot sa fac în situația aceasta vor sa ami pună proprire pe salariu


Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2024
Cosmin878, utilizator
Buna, pana nu primesti la adresa de domiciliu un document de la executorul judecătoresc cum ca ai de platit datoria, nu platesti nimic!
Buna ziua, fel si eu am primit un SMS de la o firma de recuperare credite aparent, dar fara a-mi fi menționat in SMS numele sau orice alte date personale. Imi spun doar ca pentru a profita de oportunitatea de a achita debitul restant va rugam contactați un nr de telefon. Ar fi înțelept sa sun la acest număr pentru a afla detalii? Menționez ca eu nu sunt titularul pe contract al nr de telefon pe care il folosesc si nu am alte credite sau facturi restante.

Alte discuții în legătură

Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Prescriptie/perimare la încuviinţarea executarii silite credit bancar. glteca glteca Buna ziua. In anul 2006 am luat un credit bancar pe o perioada de 10 ani. Ultima rata pe care am putut sa o achit a fost in luna Noiembrie 2007. Dupa care ... (vezi toată discuția)
Primit mesaj de la axfina romania pe un nr. de tel nefolosit niciunde. utilizatorunic777 utilizatorunic777 buna ziua. am primit si eu astazi acest mesaj de la 1762 \"Dosarul dumneavoastra a fost preluat de catre Axfina Romania, reprezentant legal al DDM Invest III ... (vezi toată discuția)