Cum se calculeaza impozitul pe anul 2023 pentru cladirile nerezidentiale fara niciun raport de evaluare din 2016?
Nu am primit nicio notificare prealabila despre reevaluare insa nu am depus niciodata un raport de evaluare a cladirii.
Conform noilor reglementari, ar trebui sa se aplice cota obisnuita, si nu cota majorata de impozitare. Insa, in decizia de impunere, pe anul 2023 impozitul pe cladirea nerezidentiala pe care o detin este calculat la cota majorata.
Buna ziua,cu aceeasi problema ma confrunt si eu .Ati reusit sa va rezolvati problema?ati dat in judecata primaria sau ati rezolvat-o pe cale amiabila?Eu ma gandesc sa scriu la av poporului deoarece mi se pare aberant ca o institutie care ti cere acte in original sa omita faptul ca acea cladire este un sp comercial sau o casa de locuit.(in doc de vanzare cumparare scrie clar ca e sp comercial)Astept un raspuns daca ati reusit sa rezolvati acasta speta.
Impozit/taxe pe clădiri
Spat
Am o casa in Resita (CS) compusa din subsol care e amenajat ca apartament locuit,parterul e amenajat pt spatiu comercial(birouri sau alte activitati) si etaj ... (vezi toată discuția)
Impozitare imobil
nuti_m
Buna ziua,
In urma partajului, am dobandit o cladire industriala cu destinatia hala de productie.
Aceasta cladire, pe timpul casniciei a constituit bun ... (vezi toată discuția)