avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, este permisa instalarea de camere video in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, este permisa instalarea de camere video in cabinetele ...

Buna ziua, este permisa instalarea de camere video in cabinetele consilierilor scolari / psihologilor din scolile si liceele private ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În urma consultării cadrelor didactice, a părinților sau elevilor majori, unitatea de învățământ preuniversitar poate decide instalarea unui sistem de supraveghere audio-video în vederea asigurării pazei și protecției persoanelor, bunurilor și valorilor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu si in camera unde se face consilierea. Discutia intre psiholog si pacient este si trebuie sa ramana privata.
Buna ziua,

Discutiile cu psihologul trebuie sa fie guvernate de confidentialitate, prin urmare, ele nu trebuie filmate.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalarea microfoane in spatii publice sau private alexandru_flip alexandru_flip Buna ziua, As dori sa stiu mai multe despre legalitatea instalarii unor camere video cu microfon intr-un spatiu public sau privat (magazine, unitati de ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere video la un cabinet medical individual (stomatologic)? tensi25 tensi25 Buna ziua. Detin un Cabinet Medical Individual (stomatologic) cu o suprafata 60mp si am primit recent un proces verbal de la politie prin care ma instiinteaza ... (vezi toată discuția)
Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)