avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Poți fi in postura de angajat pentru o firma din ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Poți fi in postura de angajat pentru o firma din străinătate, ...

Poți fi in postura de angajat pentru o firma din străinătate, trăind în continuare pe teritoriul tarii și lucrul fiind desfășurat în totalitate în regim home office? Sau este obligatoriu sa deții un PFA / SRL și sa ai contract de colaborare și nu angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 16 Octombrie 2023
Da, puteti lucra in telemunca pentru un angajator strain.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Home office permanent 290383 290383 Se poate face home office permanent din alta tara pentru un angajator roman? Urmeaza sa plec in Serbia, angajatorul are reglementat home office 1 zi/saptamana, ... (vezi toată discuția)
Pfa - contracte si incasari externe, obligatii, declaratii, etc adrianciocalau adrianciocalau Din 2006 lucrez ca PFA in mare parte pentru o firma din USA. Lunar facturez o suma de bani pentru care tai FACTURA FISCALA cu suma primita convertita in RON la ... (vezi toată discuția)
Legalitate desfasurare activitate in firma nou infiintata _adrian_ _adrian_ Buna ziua. Am infiintat un start-up (SRL) cu cod caen 7219 (Cercetare- dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie). Am primit o cerere de oferta pentru ... (vezi toată discuția)