avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... În cazul hartuirii la locul de muncă, respectiv în ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

În cazul hartuirii la locul de muncă, respectiv în cazul meu:Sunt ...

În cazul hartuirii la locul de muncă, respectiv în cazul meu:Sunt în cadrul firmei de 10ani,ocup același post de aproape 9ani consecutiv,am asimilat,de-a lungul timpului mai multe comorbiditati cauzate de stresul și epuizarea cu care ma confrunt la locul de munca!Am istoric medical:internări în spital Neuro,chiar după 4-5ani dupa ce m-am angajat,tratamente care,m-au ajutat sa scap de tensiune, astm,apnee de somn,glicemie ridicatătoate survenitein urma stresului cu care ne confruntam,aproape saptamanal la locul de munca!Acum sunt postoperator gastric-sleeve 7luni unde prin aceasta intervenție bariatrica,am scazut cu 36kgdin greutate mea(am avut 117 acum am 81)aceste aspecte medicale s-au corectat:nu mai am nici tensiune, apnee,glicemia e la 91 la ultima analiza care am facut-o în octombrie 2023!Sunt epuizata psihic,nu mai pot sa ma odihnesc(menționez ca lucrez în 2schimburi,respectiv o săptămână-1si cealaltă -2!La locul de muncă, deși am semnalat unui șef,situația mea nu s-a luat nici o măsură în ceea ce privește situația cu care ma confrunt,și va intreb:despăgubirea pot sa o propun angajatorului sau sa apelez la serviciile unui psihiatru ptr.o evaluare psihiatrica sau psihologica în cadrul societății din care fac parte sau la un avocat care se ocupa cu această speță???Mulțumesc anticipat pentru răspuns,zi ușoară tuturor!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:34, 15 Ianuarie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati vb de problemele și reușitele dvs medicale, dar la munca de ce va stresați și cum sunteți hartuita, nu.
Faptul ca munciți în 2 schimburi și nu se poate altfel, nu e hartuire.
Dacă aveți psiholog la societate, ar fi bine sa mergeti.
Faceti si niste analize, poate aveți un deficit de ceva.
În ultima instanta, schimbati locul de munca cu ceva ce vi se potrivește.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul dvs. medical aflat la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale ar trebui sa contina date despre toate afectiunile si tratamentele mentionate.
Purtati o discutie cu medicul si in urma unei noi examinari medicale, cereti o revizuire, dupa caz, a fisei dvs. de aptitudine. Recomandarile medicului sunt obligatorii pentru angajator.
Nu vad despre ce despagubire poate fi vorba. Puteti discuta si cu un avocat. Este dreptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apt pentru schimbul 3 ? manuq17 manuq17 Buna seara ! Ma numesc Ionut, am 27 de ani si lucrez la o multinationala de 1 an si 3 luni. Acum 5 luni mi.a fost propus un post ce necesita munca pe schimbul ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - supravegherea starii de sanatate a unui paznic Crăciun Petronela Crăciun Petronela Buna ziua!Sunt salariat la stat functia paznic de 13ani in urma cu 9ani mi sa descoperit o hipotiroidie autoimuna si tahicardie cardiaca datorata tiroidei am ... (vezi toată discuția)
Lntrebare despre schimbarea programului de munca al unui diabetic neverending neverending Buna ziua , sunt diabetic (insulinonecisitant - 4 injectii pe zi ) astazi am fost pus de catre angajatorul meu (care stie ca sunt insulino dependent ... (vezi toată discuția)