avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Buna dim. In acest \
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Buna dim. In acest

Buna dim. In acest "forum", gasim numai raspunsuri pe langa si blocare? Se poate si altceva? Cum am putea cunoaste un avocat, in afara de ce raspunsuri da? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 16:06, 25 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata! Cu ce va putem fi de folos mai exact? :)
Va multumesc! O simpla plangere penala facuta de un "procurist" impotriva unui avocat, pt. fals in inscris semn priv, uz de fals, etc,, poate atrage cererea de anulare a tuturor actelor facute pana atunci (admise de instanta evident), in numele si pentru reclamanta? Deci, doar inregistrarea la parchet a acestei plangeri, este suficienta de a atrage dreptul de a cere anularea? Nimeni nu mi-a raspuns pana acum, iar o "moderatoare" chiar m-a blocat pt aceasta intrebare. Sarut mana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna ziua,

Sunt necesare mai multe detalii in ceea ce priveste speta dumneavoastra. De principiu, o plangere penala formulata de procurorul de caz impotriva avocatului care reprezinta o alta persoana in dosar, nu poate ,,per se'' sa conduca la anularea actelor de urmarire penala efectuate in cauza. Aceasta plangere trebuie solutionata de catre un procuror ierarhic superior care va efectua cercetari in acest sens.
Va multumesc, dar cred ca n-am fost prea clar. Pe scurt: Avocatul A reprezinta intr-un proces civil partea B. B, care locuieste-n alta tara face in timpul procesului plangere penala impotriva lui A, nerecunoscand nicio "imputernicire". In ce conditii poate cere B anularea tuturor actelor procesuale? Trebuie sa astepte rezultatul anchetei? Sarut mana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O speta nemaitalnita, cred. marcel.damaschin marcel.damaschin O speta interesanta. Nu cred ca s-a intalnit cineva cu asa ceva. O ridic la fileu, totusi. A locuieste cu chirie in Romania intr-un imobil proprietatea B, care ... (vezi toată discuția)
Ordonanta procuror incalcare cod penal gdima gdima Buna ziua, Am nevoie sa stiu ce demersuri pot sa fac in cazul in care procurorul a emis ordonanta cu incalcarea prevederilor unui articol din codul ... (vezi toată discuția)
Durata cercetarii penale pentru fals in declaratii cronos cronos daca stie cineva cat dureaza efectuarea unei cerecetarii penale pentru infractiunea de fals in declaratii. si daca exista vreun temei legal pentru a face o ... (vezi toată discuția)