avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna! Acum 3 saptamani am fost la spital pentru o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna! Acum 3 saptamani am fost la spital pentru o lovitura groaznica ...

Buna! Acum 3 saptamani am fost la spital pentru o lovitura groaznica la picior, doctorul m-a diagnosticat cu entorsa, am urmat toti pasii si sfaturile oferite de dansul, dar din pacate situatia doar s-a agravat. Este posibil sa fie rupt si doctorul sa fi gresit diagnosticul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:15, 18 Aprilie 2024
Ati fost la urgenta si va facut radiografie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi indicat sa solicitați și o alta opinie dacă credeți ca problemele de sănătate evoluează..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata spital public universitar - mod ciudat de abordare si diagnosticare bise88 bise88 Pe data de 30.10.2023 am cazut si m-am accidentat la genunchiul drept. Am ajuns la primiri urgente in cadrul spitalului Universitar, in aceeasi seara cu ... (vezi toată discuția)
Cm refuzat de medicul de familie kike kike Pe 31 august mi-am rupt degetul de la picior.Am chemat salvarea,si am fost la spital,unde s-a constatat fractura.Am primit o scrisoare medicala si recomandarea ... (vezi toată discuția)