avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzare apartment
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzare apartment

Doresc sa vand un apartment pentru a lua unul intr o zona mai buna. Ce costuri si lucruri trebuie sa i au in calcul si sa suport
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:03, 19 Aprilie 2024
Trebuie sa procurați și sa puneți la dispoziție toate documentele necesare vânzării.
Și aveți de achitat:
- impozitul către stat (1% din valoarea tranzactiei, dacă aveți apartamentul în proprietate de mai mult de 3 ani sau 3% din valoarea tranzactiei, dacă aveți apartamentul în proprietate de mai puțin de 3 ani)
- contravaloarea extrasului de carte funciara pentru autentificare (40 lei), pe care îl solicita doar notarul
- verificarea regimului matrimonial 15 lei + tva
- verificarea la Registrul creditorilor 15 lei + tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren! baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Am unteren intravilan, intr-o localitate la 15 km de municipiul Buzau, pe care intentionez sa-l vand! Vreau sa stiu ce comisioane o sa platesc la ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale Miha_81 Miha_81 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns ( orientativ). Ce cheltuieli sunt la vanzarea unui apartament de 150000 ron( taxe + impozit catre stat). ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. Pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ce acte sunt necesare. De asemenea este necesara efectuarea unei topografii? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)