avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce se intampla daca mi-am deschis un pfa și nu l-am ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce se intampla daca mi-am deschis un pfa și nu l-am înregistrat la anaf

Ce se intampla daca mi-am deschis un pfa și nu l-am înregistrat la Anaf în cele 30 de zile?Țin sa menționez k doar am înființat Pfa la registrul comerțului fără nici un fel de activitate
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 22 Aprilie 2024
Nedepunerea, la termenele prevăzute de lege, a declarațiilor de înregistrare fiscală, de radiere a înregistrării fiscale sau de mențiuni este sanctionata cu amenda între 500 și 5.000 lei.
www.avocatnet.ro/articol_654...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca n-am depus declaratiile ce se intampla monette monette Buna, ma numesc Monica si am firma dar nu are activitate, este infiintata din iulie 2007. Am depus declaratiile trimestrial pana anul trecut. De anul trecut nu ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)
Perioada fiscala tva p_orsyka p_orsyka Buna ziua, in cazul d092 daca am depus, devin automat platitor lunar, mai trebuie sa astept vre-o decizie de la finante? Si inca o intrebare, in cazul in care ... (vezi toată discuția)